Wijnproeverij arrangementen

Wijnproeverij arrangementenWijnproeverij arrangementen: voor ieder wat wils

Wij hebben een mooie selectie  wijnproeverij arrangementen, waar u uit kunt kiezen: Samen genieten, Say Cheese, Niemand de Bob en Natuurlijk. Hieronder leest u een korte omschrijving van onze verschillende arrangementen. Heeft u speciale wensen? Wij stellen in overleg graag een aangepast programma voor u samen.

Onze wijnproeverij arrangementen met overnachting

Samen genieten (voor 2 personen)

Wilt u er eens met uw geliefde tussenuit? Dan is dit arrangement daarvoor geknipt. Na de rondleiding kunt u inchecken in de vakantiewoning, die exclusief voor u gereserveerd is. Daarna vertrekt u voor een heerlijk 3 gangen diner naar restaurant De Nachtwacht in Winterswijk. U kunt daar ontspannen dineren in een klassieke ambiance. Na terugkomst begint uw exclusieve wijnproeverij bij kaarslicht in de schoppe. Bij koude nachten staat de open haard aan voor de nodige warmte. Na de proeverij overnacht u samen in onze comfortabele vakantiewoning en in de ochtend staat alles klaar om uw eigen ontbijt klaar te maken. Deze bestaat uit: broodjes, zoet en hartig beleg, yoghurt, muesli, een eitje om zelf te koken of bakken en een fruitschaal. Uitchecken is normaliter vóór 11.00 uur, maar als u vooraf overlegt, kunt u eventueel wat later uitchecken. Bekijk hier de prijs.

Niemand de Bob (2 tot 4 personen)

Zou het niet fijn zijn als u na de rondleiding en proeverij niet meer achter het stuur hoeft? Vooral als u een lange reis moet afleggen een prettig idee. Dat kan, want u logeert na de uw wijnbeleving in onze comfortabele vakantiewoning op de wijngaard. Uiteraard inclusief ontbijt. Deze bestaat uit: broodjes, zoet en hartig beleg, yoghurt, muesli, een eitje om zelf te koken of bakken en een fruitschaal. Uitchecken om 11.00 uur. Bekijk hier de prijs.

wijnproeverij reserveren

Wijnproeverij arrangementen zonder overnachting

Say cheese

Bent u gek op wijn, maar ook op kaas? Dan is dit arrangement echt iets voor u. Na de rondleiding proeft u de heerlijke Achterhoekse wijnen met vier soorten kaas. Hiervoor werken we samen met de lokale geitenkaas boer Brömmels. Zo weet u gelijk welke kazen bij welke wijnen passen. Duur: 3 uur. Bekijk hier de prijs.

Natuurlijk

Bent u een echte natuurliefhebber? Dan kunt u na de rondleiding en wijnproeverij een mooie natuurwandeling maken door het prachtige Achterhoekse landschap. U loopt dan de speciale Reeborghesch wandelroute, persoonlijk samengesteld door Henk Marmelstein. Duur: 4 uur. Bekijk hier de prijs.

Winter wonderland (november tot maart)

Ook in de winter kunt u kennismaken met de Achterhoekse wijnen en wijnteelt. Beleef een rondleiding door het prachtige winterse landschap gevolgd door een bijzonder gezellige wijnproeverij bij het haardvuur. Zo geniet u van de winter, de wijn en de warmte. Duur: 4 uur. Meer over dit arrangement. Bekijk hier de prijs.

Alle wijnproeverij arrangementen zijn inclusief:

  • Een avontuurlijke rondleiding door de wijngaard gevolgd door een wijnproeverij.
  • Proeven van maar liefst acht verschillende soorten wijn van onze wijngaard; zoveel wijnen krijgen je nergens anders te proeven.
  • Vers stokbrood en water voor bij het proeven.
  • De gepassioneerde uitleg met kleurrijke verhalen van wijnkenner Henk Marmelstein.
  • De mogelijkheid om alle geproefde wijnen te kopen (pinautomaat aanwezig).

wijnproeverij reserveren