Activiteiten

Beleef de wereld van wijn op De Reeborghesch

Ongeacht het seizoen, of je alleen langskomt of met een groep, is er van alles te beleven op de wijngaard. Wij bieden verschillende activiteiten en arrangementen om goed kennis te maken met de wereld van wijn. En heb je speciale wensen? Dan stellen wij graag in overleg een aangepast programma voor je samen.

Rondleiding en wijnproeverij

Tijdens deze interactieve rondleiding voert wijnboer Henk Marmelstein je mee langs de vele wijnranken en leer je alles over het wel en wee op de wijngaard. In circa twee uur beleef je de wereld van wijn van dichtbij: het wijnmakers vak, de druivenrassen en de mooie omgeving. Je krijgt een goed beeld van wat er komt kijken bij het maken van wijn. Boek je aansluitend de wijnproeverij, dan kun je de wijnen ook proeven.

Wijnproeverij
Tijdens de proeverij leert Henk Marmelstein je de fijne kneepjes van het proeven. Bijvoorbeeld hoe je verschillende ingrediƫnten en druivensoorten herkent. Maar ook hoe je ze het beste kunt bewaren en drinken. De proeverij is in de Wijnschoppe, waar ook de wijnkelder is. De schoppe is in de stijl van de gaard ingericht, voorzien van alle faciliteiten en biedt plaats aan 40 personen. Na afloop kun je alle geproefde wijnen bij ons kopen. Een proeverij is gekoppeld aan een rondleiding, maar ook los te boeken.

Verschillende arrangementen

Wij hebben speciale arrangementen in combinatie met een rondleiding en wijnproeverij. Zo hebben wij Natuurlijk voor als je een echte natuurliefhebber bent. En Say cheese als je van kaas houdt. En wat dacht je van het arrangement Samen genieten voor een romantisch dagje uit? Klik hier voor informatie en prijzen van onze verschillende arrangementen.

Verkoop van wijnen
Je kunt ieder dag wijn bij ons kopen. Wil je zeker weten dat we aanwezig zijn, bel ons even van tevoren.

Open dagen
Tijdens de open dagen kun je zonder begeleiding een kijkje nemen in de wijngaard en vragen stellen aan de wijnboer. Op die dagen is het proeven iets goedkoper dan anders. We hebben dan ook speciale aanbiedingen, die het de moeite waard maken even om langs te komen.