Winters wijnarrangement

Winters wijnarrangement ‘Winter wonderland’

Bij Wijngaard De Reeborghesch kun je ook in de winter kennismaken met de Achterhoekse wijnen en wijnteelt. Beleef een rondleiding door de meest pittoreske wijngaard van de Achterhoek, te midden van het prachtige winterse landschap gevolgd door een bijzonder gezellige wijnproeverij bij het haardvuur. Zo geniet je van de winter, de wijn en de warmte.

Winterse rondleiding
Het land is met sneeuw bedekt en alles lijkt onder een dik, wit deken in slaap te zijn gedommeld. Niets is minder waar. Als je goed kijkt, zie je dat de natuur continue bezig is. Dat geldt ook voor de wijnranken, die zich in alle stilte voorbereiden op de bloei en het dragen van fruit. Tijdens deze rondleiding geeft wijnboer Henk Marmelstein inzicht in wat zich onder het oppervlak afspeelt. Hoe de maar liefst 14 druivensoorten zich door de winter heen slaan en hoe je dat straks terug kunt proeven in jouw glas wijn.

Winterse wijnproeverij

Na de rondleiding is het tijd om de wijn van het land te proeven, maar ook je handen op te warmen. In de gezellige warmte van de “Wijnschoppe” op het terrein van De Reeborghesch kun je genieten van een zeer goed verzorgde wijnproeverij. Met veel interactiviteit, persoonlijke aandacht en hoge kwaliteit wijnen. Je proeft maar liefst 8 wijnsoorten. Dit alles bij de warmte van het haardvuur.

Reserveren en kosten
Dit arrangement is bij uitstek geschikt voor gezelschappen voor een romantisch uitje voor twee of een gezelschap van 6 tot 8 personen en is te boeken van 1 november t/m 31 maart. De kosten voor dit wijnarrangement vind je hier. Wil je dit winterse arrangement reserveren? Klik hier.