Winters wijnarrangement

Winters wijnarrangement ‘Winter wonderland’

Bij Wijngaard De Reeborghesch kunt u ook in de winter kennismaken met de Achterhoekse wijnen en wijnteelt. Beleef een rondleiding door de meest pittoreske wijngaard van de Achterhoek, te midden van het prachtige winterse landschap en gevolgd door een bijzonder gezellige wijnproeverij bij het haardvuur. Zo geniet u van de winter, de wijn en de warmte.

Winterse rondleiding
Het land is met sneeuw bedekt en alles lijkt onder een dikke witte deken in slaap te zijn gedommeld. Niets is minder waar. Als u goed kijkt, ziet u dat de natuur continue bezig is. Dat geldt ook voor de wijnranken, die zich in alle stilte voorbereiden op de bloei en het dragen van fruit. Tijdens deze rondleiding geeft wijnboer Henk Marmelstein inzicht in wat zich onder het oppervlak afspeelt. Hoe de maar liefst 14 druivensoorten zich door de winter heen slaan en hoe u dat straks terug kunt proeven in uw glas wijn.

Winterse wijnproeverij

Na de rondleiding is het tijd om de wijn van het land te proeven, maar ook uw handen op te warmen. In de gezellige warmte van de “Wijnschuppe” op het terrein van De Reeborghesch kunt u genieten van een zeer goed verzorgde wijnproeverij. Met veel interactiviteit, persoonlijke aandacht en hoge kwaliteit wijnen. U proeft maar liefst 8 wijnsoorten en de primeur van dit jaar, de “Robien Fortwien” van 2012! Dit alles bij de warmte van het haardvuur.

Reserveren en kosten
Dit arrangement is bij uitstek geschikt voor gezelschappen voor een romantisch uitje voor twee of een gezelschap van 4 tot 8 personen en is te boeken van 1 november t/m 31 maart. De kosten voor dit wijnarrangement bedragen € 25,- per persoon. Heeft u interesse in dit unieke arrangement? Klik dan hier voor meer contact en informatie.