Wijnproeverij evenement Zomerse Zeven

Wijnproeverij evenement voor echte (levens)genieters

Wijnproeverij evenement

Op zaterdag 4 augustus 2018 organiseren we i.s.m. Restaurant de Nachtwacht de Zomerse Zeven, een wijnproeverij evenement midden in onze wijngaard. Dus ben je een echte wijnliefhebber en houd je van lekker eten, dan moet je zeker bij dit zomerse evenement aanwezig zijn. Chefkok Jasper Meerdink verzorgt samen met Jasper Van ‘t Hooft een speciaal zomers 7 gangen diner, zodat je in goed gezelschap onze wijnen en likeuren kunt proeven. Je kunt er dus zeker van zijn, dat je smaakpapillen aan hun trekken komen. We rekenen op zomers weer en dekken de tafels in de wijngaard, zodat we in Toscaanse stijl kunnen dineren en genieten. En mocht het onverhoopt iets minder mooi weer zijn, dan zijn we daar op berekend.

Programma wijnproeverij evenement

De inloop is van 18.00 tot 19.00 uur. Om 19.00 uur gaan we aan tafel en we rond 22.30 ronden we de avond af. Daarna kun je de geproefde wijnen kopen in onze Wijnschoppe (proeflokaal). Kom je van ver en wil je in de buurt overnachten? Onderaan deze pagina vind je een paar goede en betaalbare accommodaties in de buurt, die wij van harte aanbevelen.

Kosten en aanmelden wijnevenement Zomerse Zeven

Voor dit smakelijke wijnproeverij evenement betaal je €60,-. per persoon. Daarvoor krijg je een 7-gangen diner en kun je onbeperkt van onze wijnen genieten. Wil je dit wijnfeest niet missen? Meld je dan uiterlijk 23 juli aan via onderstaand formulier. Na ontvangst van je aanmelding, krijg je een bevestigingsmail met informatie over betalen. Er is plaats voor circa 70 personen. Heb je nog vragen over dit wijnevenement? Bel dan Henk Marmelstein (06-61436642) of stuur een mailtje naar info@dereeborghesch.nl.

  Accommodaties in de buurt

  – Vakantie- en familiehuis Groepsaccommodatie “Seybelt”
  – B&B Scharrelhof
  – B&B en camping Roerdinkhof
  – Hotel de Lindeboom

  Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

  De Reeborghesch bij Omroep Gelderland

  De Reeborgesch bij Omroep Gelderland aflevering 3 Groeten uit Gelderland

  Presentator Bas Steman was begin augustus bij ons op de wijngaard om te kijken en te proeven en opnames te maken. Op zondag 6 augustus 2017 was De Reeborghesch bij Omroep Gelderland op televisie te zien in aflevering 3 van Groeten uit Gelderland. Bas kwam s’ochtends al wijnen proeven, het beste moment voor het optimaal proeven, en genoot duidelijk van onze wijn. Vooral van Robien Fortwien, onze portstijl wijn. Heb je het item toevallig gemist of wil je hem graag terugzien? Bekijk hier de video. Ons item is vanaf 1:34 te zien, dus je hoeft niet lang te wachten.

  De Reeborghesch bij Omroep Gelderland

  Bas Steman presentator van Omroep Gelderland proeft wijn bij Wijngaard De Reeborghesch

  Henk Marmelstein van Wijngaard De Reeborghesch met Bas Steman van Omroep Gelderland

  Geplaatst in In de media | Getagged , , , , , , , , | Een reactie plaatsen

  Foto’s wijnevenement 20 augustus 2016

  Geslaagd wijnevenement Zomerse Zeven

  wijnevenementOp 20 augustus organiseerden we i.s.m. Restaurant “De Nachtwacht” de Zomerse Zeven, een 7 gangen diner op onze wijngaard. Na een welkomstdrankje en korte rondleiding door een zonovergoten wijngaard begon het diner. Aan grote tafels gedekt naast de wijnranken genoten onze tafelgasten van een smaakfestijn met een 7 gangen menu en wijnen van De Reeborghesch. De weergoden waren ons goed gezind en we hadden prachtig weer. Zelfs de sterrenhemel was goed te zien. Pas rond 23.00 uur viel wat regen. We waren erop berekend, dus iedereen bleef droog en warm. De vuurkorven en fakkels zorgden voor extra warmte en een romantische setting en het feest ging tot in de vroege uurtjes door. We kijken terug op een zeer geslaagde avond. Mede mogelijk gemaakt door vrienden, familie, Restaurant De Nachtwacht (vergeet ze niet te liken) en natuurlijk onze gasten. Bekijk hier de foto’s!

  Geplaatst in Uncategorized | Getagged , , , , , | Een reactie plaatsen

  Zomerse Zeven: culinair 7 gangen diner op de wijngaard

  Kom 20 augustus genieten van een 7 gangen diner op de wijngaard!

  Japser Meerdink Restaurant De Nachtwacht WinterswijkVanuit een grote passie voor wijn willen we zoveel mogelijk mensen laten genieten van onze ambachtelijke Nederlandse kwaliteitswijnen. Wijnen komen het best tot hun recht met lekker eten. Daarom organiseren we op zaterdag 20 augustus de Zomerse Zeven, een culinair evenement op onze wijngaard. Met wijnen van De Reeborghesch en heerlijke gerechten van Restaurant De Nachtwacht. Chefkok Jasper Meerdink verzorgt met zijn team een speciaal zomers 7 gangen diner, waar wij diverse wijnen en likeuren van de wijngaard bij serveren. Het menu is een verrassing, maar reken maar dat je smaakpapillen aan hun trekken komen. Heb je speciale dieetwensen, geef deze dan bij je reservering aan ons door. Dan kunnen we daar rekening mee houden. We rekenen op zomers weer en dekken tafels in de wijngaard. En mocht het onverhoopt iets minder mooi weer zijn, dan zijn we daar op berekend. 

  Programma Zomerse Zeven

  De inloop is van 18.00 tot 19.00 uur. Onder het genot van een welkomstdrankje kun je netwerken met andere gasten of genieten van de prachtige omgeving. Om 19.00 uur gaan we aan tafel en we ronden de avond af als alle zeven gangen en wijnen genoten zijn. Daarna is er nog gelegenheid om na te praten en een wijnpakket te kopen in de Wijnschoppe (proeflokaal). Kom je van ver en wil je in de buurt overnachten? Hieronder een paar goede accommodaties in de buurt, die wij van harte aanbevelen.

  Aanmelden voor de Zomerse Zeven

  wijnevenementVoor dit evenement betaal je €75,-. per persoon. Daarvoor krijg je een 7-gangen diner en kun je onbeperkt wijn en likeur drinken. Vooraf reserveren is vereist en kan tot uiterlijk 16 augustus via info@dereeborghesch.nl o.v.v. ‘Zomerse Zeven’. Geef aan met hoeveel personen je komt. We hebben plaats voor circa 40 personen, dus wees er snel bij. Nog vragen? Bel Henk Marmelstein via 06-61436642 of stuur een e-mail info@dereeborghesch.nl.

  Wijnpakketten Zomerse Zeven: speciale actie alleen geldig op 20 augustus 
  Van alle wijnen, die we tijdens het diner gaan schenken, hebben we diverse wijnpakketten samengesteld. Deze kun je na het diner voor een speciale actieprijs in onze Wijnschoppe (proeflokaal) kopen. Zie hieronder alvast de pakketten.

  We hopen je te zien op de 20e!

  Henk Marmelstein en Jasper Meerdink.

  Geplaatst in Uncategorized | Getagged , , , , , , , | Een reactie plaatsen

  Open Dag Nederlandse Wijngaarden 2015

  Bezoek Wijngaard De Reeborghesch tijdens Open Dag Nederlandse Open dag Nederlandse wijngaardenWijngaarden

  Heeft u altijd al een wijngaard willen bezoeken en bent u benieuwd hoe het er daar aan toe gaat? Dan is een open dag de ideale gelegenheid om kennis te maken met Wijngaard De Reeborghesch. Tijdens de open dag krijgt u een rondleiding over de gaard, leert u alles over de verschillende druivensoorten en hoe deze uiteindelijke worden verwerkt tot de vele heerlijke wijnen. U kunt onze heerlijke Achterhoekse wijnen ook proeven en kopen.

  Tijdens de open dagen kun je zonder afspraak onze wijngaard bezoeken op:

  > Zaterdag 19 september 2015 van 11.00 -19.00 uur
  > Zaterdag 26 september 2015 van 11.00 -19.00 uur
  > Zondag 20 september 2015 van 11.00 -18.00 uur

  Kom langs om onze heerlijke Achterhoekse wijnen te proeven!

  Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

  Interview BNR Nieuwsradio over oogst Solaris

  Interview BNR NieuwsradioHugo Reitsma van BNR Nieuwsradio kwam in de middag van 24 september helemaal uit Amsterdam om onze Solaris oogst te verslaan. Van het vervoer vanaf de wijngaard via de toeristische route van de buurtschappen in Winterswijk tot onze kelder in Miste. Zijn interview ging later verder bij wijnjournalist en schrijver Harold Hamersma, die zeer positief is over de kwaliteit van de huidige Nederlandse wijn. Beluister het interview hieronder.

  Geplaatst in Uncategorized | Getagged , , , , , , , | Een reactie plaatsen