Evenement Toine Smulders

Toine Smulders met zijn Big Green Egg.Heerlijke wijnen komen het beste tot hun recht met lekker eten. Daarom organiseren we op zondag 24 augustus een smakelijk evenement. Met de wijnen van De Reeborghesch en topkok en vriend van de wijngaard Toine Smulders verzorgt het eten. Toine is eigenaar van Villa Copera, door ‘Special Bite’ uitgeroepen tot nr. 1 restaurant van Gelderland! Met liefde voor het vak bereidt Toine pure gerechten met dagverse streekproducten. Op de 24e kookt hij met producten uit de Achterhoek, waaronder biologische groenten en de kazen van boer Piet. Het hoofdgerecht is een heerlijke Coq au vin op de Big Green Egg (zie foto). Voor- en nagerecht blijven nog even geheim. Sommelier Arina van Leenen is ook te gast om onze wijnen vakkundig te beschrijven en te vertellen over de perfecte wijn- en spijscombinaties.

Lekker eten in de wijngaard
We rekenen op zomers weer en dekken tafels midden in de wijngaard. Een mooi tafereel, dat je vaak alleen in films ziet. Maar bij ons kan het. Eén met de natuur voor optimaal genieten. En mocht het onverhoopt iets minder mooi weer zijn, dan hebben we een uitstekend alternatief.

Eten in de wijngaardDatum: zondag 24 augustus
Programma: 13.00 tot 17.00 uur
Locatie: Sikkinkweg 4, 7107 BD Winterswijk-Kotten. Lees hier de routebeschrijving.

Aanmelden
Voor deze smaakvolle middag betaal je €39,50 per persoon. Vooraf reserveren is vereist en kan tot uiterlijk 20 augustus via info@dereeborghesch.nl o.v.v. ‘Eten met Toine’. Geef daarbij aan met hoeveel personen je komt. We hebben plaats voor 60 personen. Heb je nog vragen? Bel Henk Marmelstein via 0543-563425/06-61436642 of stuur een e-mail naar info@dereeborghesch.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.