Wijnproeverij arrangementen

Wijnproeverij arrangementen: voor ieder wat wils

Wij hebben een mooie selectie  wijnproeverij arrangementen, waar je uit kunt kiezen: Samen genieten, Say Cheese, Niemand de Bob en Natuurlijk. Hieronder lees je een korte omschrijving van onze verschillende arrangementen. Heb je speciale wensen? Wij stellen in overleg graag een aangepast programma voor je samen.

Wijnproeverij arrangementen met overnachting

Samen genieten (voor 2 personen)

Wil je er eens met je geliefde tussenuit? Dan is dit arrangement daarvoor geknipt. Na de rondleiding kun je inchecken in de vakantiewoning, die exclusief voor jullie gereserveerd is. Daarna vertrek je voor een heerlijk 3 gangen diner naar restaurant De Nachtwacht in Winterswijk. Je kunt daar ontspannen dineren in een klassieke ambiance. Na terugkomst begint jullie exclusieve wijnproeverij bij kaarslicht in de schoppe. Bij koude nachten staat de open haard aan voor de nodige warmte. Na de proeverij overnacht je samen in onze comfortabele vakantiewoning en in de ochtend staat alles klaar om je eigen ontbijt klaar te maken. Deze bestaat uit: broodjes, zoet en hartig beleg, yoghurt, muesli, een eitje om zelf te koken of bakken en een fruitschaal. Uitchecken is normaliter vóór 11.00 uur, maar als je vooraf overlegt, kun je eventueel wat later uitchecken. Bekijk hier de prijs.

Niemand de Bob (voor 2 personen)

Zou het niet fijn zijn als je na de rondleiding en wijnproeverij niet meer achter het stuur hoeft? Vooral een fijne gedachte als je een lange terugreis moet afleggen. Met dit arrangement logeer je na de Achterhoekse wijnbeleving in onze comfortabele vakantiewoning op de wijngaard. Uiteraard inclusief ontbijt. Deze bestaat uit: broodjes, zoet en hartig beleg, yoghurt, muesli, een eitje om zelf te koken of bakken en een fruitschaal. Uitchecken is om 11.00 uur. Bekijk hier de prijs.

wijnproeverij reserveren

Wijnproeverij arrangementen zonder overnachting

Say cheese

Ben je gek op wijn, maar ook op kaas? Dan is dit arrangement echt iets voor jou. Na de rondleiding proef je de heerlijke Achterhoekse wijnen met vier soorten kaas. Hiervoor werken we samen met de lokale geitenkaas boer Brömmels. Zo weet je gelijk welke kazen bij welke wijnen passen. Duur: 3 uur. Bekijk hier de prijs.

Natuurlijk

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan kun je na de rondleiding en wijnproeverij een mooie natuurwandeling maken door ons prachtige Achterhoekse landschap. Je loopt dan de speciale Reeborghesch wandelroute, persoonlijk samengesteld door Henk Marmelstein. Duur: 4 uur. Bekijk hier de prijs.

Winterse proeverij (november tot maart)

Ook in de winter kun je kennismaken met de Achterhoekse wijnen en wijnteelt. Beleef een rondleiding door het prachtige winterse landschap gevolgd door een bijzonder gezellige wijnproeverij bij het haardvuur. Zo geniet je van de winter, de wijn en de warmte. Duur: 4 uur. Meer over dit arrangement. Bekijk hier de prijs.

Alle wijnproeverij arrangementen zijn inclusief:

  • Een avontuurlijke rondleiding door de wijngaard gevolgd door een wijnproeverij.
  • Proeven van maar liefst acht verschillende soorten wijn van onze wijngaard; zoveel wijnen krijgen je nergens anders te proeven.
  • Vers stokbrood en water voor bij het proeven.
  • De gepassioneerde uitleg met kleurrijke verhalen van wijnkenner Henk Marmelstein.
  • De mogelijkheid om alle geproefde wijnen te kopen (pinautomaat aanwezig).

wijnproeverij reserveren