Wijnproeverij arrangementen

Wijnproeverij arrangementenWijnproeverij arrangementen: voor ieder wat wils

Wij hebben een mooie selectie van wijnproeverij arrangementen, waar u uit kunt kiezen: Samen genieten, Say Cheese, Niemand de Bob en Natuurlijk. Hieronder leest u een korte omschrijving van onze verschillende arrangementen. Heeft u speciale wensen? Wij stellen in overleg graag een aangepast programma voor u samen.

Alle wijnproeverij arrangementen op een rij

Samen genieten
Wilt u er eens met uw geliefde tussenuit? Dan is dit arrangement daarvoor geknipt. Na de rondleiding krijgt u niet zomaar een proeverij, maar een bij kaarslicht (bij koud weer gaat de houtkachel aan). Na het proeven van de wijnen geniet u van een diner voor twee. Uiteraard met onze wijnen. U overnacht in onze comfortabele vakantiewoning op de wijngaard, inclusief ontbijt. Uitchecken om 11.00 uur. Bekijk hier de prijs.

Say cheese
Bent u gek op wijn, maar ook op kaas? Dan is dit arrangement echt iets voor u. Na de rondleiding proeft u de heerlijke Achterhoekse wijnen met vier soorten kaas. Hiervoor werken we samen met de lokale geitenkaasboer Brömmels. Zo weet u gelijk welke kazen bij welke wijnen passen. Duur: 3 uur. Bekijk hier de prijs.

Niemand de Bob
Zou het niet fijn zijn als u na de rondleiding en proeverij niet meer achter het stuur hoeft? Vooral als u een lange reis moet afleggen een prettig idee. Dat kan, want u logeert na de uw wijnbeleving in onze comfortabele vakantiewoning op de wijngaard. Uiteraard inclusief ontbijt. Uitchecken om 11.00 uur. Bekijk hier de prijs.

wijnproeverij reserveren

 

Natuurlijk
Bent u een echte natuurliefhebber? Dan kunt u na de rondleiding en wijnproeverij een mooie natuurwandeling maken door het prachtige Achterhoekse landschap. U loopt dan de speciale Reeborghesch wandelroute, persoonlijk samengesteld door Henk Marmelstein. Duur: 4 uur. Bekijk hier de prijs.

Winter wonderland (november tot maart)
Ook in de winter kunt u kennismaken met de Achterhoekse wijnen en wijnteelt. Beleef een rondleiding door het prachtige winterse landschap gevolgd door een bijzonder gezellige wijnproeverij bij het haardvuur. Zo geniet u van de winter, de wijn en de warmte. Duur: 4 uur. Meer over dit arrangement. Bekijk hier de prijs.

Alle wijnproeverij arrangementen zijn inclusief:

  • Een avontuurlijke rondleiding door de wijngaard gevolgd door een wijnproeverij
  • Proeven van maar liefst acht verschillende soorten wijn van onze wijngaard; zoveel wijnen krijgen je nergens anders te proeven
  • Vers stokbrood en water voor bij het proeven
  • De gepassioneerde uitleg met kleurrijke verhalen van wijnkenner Henk Marmelstein
  • De mogelijkheid om alle geproefde wijnen te kopen (pinautomaat aanwezig)

wijnproeverij reserveren

Reacties zijn gesloten.