Prijzen wijnproeverij

Prijzen wijnproeverij arrangementen De Reeborghesch

Hieronder vind je de prijzen van al onze wijnproeverij arrangementen. Alle bedragen gelden per 1 januari 2016 en zijn exclusief 21% BTW. Heb je een vraag over onderstaande prijslijst? Neem dan contact met ons op.

Wijnproeverij basis (zonder arrangement) Aantal personen Prijs per persoon
2 t/m 5 € 34
6 – 10 € 20
11 – 20 € 14
21 – 40 € 10
Natuurlijk Vanaf 2 € 40
3 – 5 € 36
vanaf 6 € 25
Say cheese 2 t/m 5 € 37
6 – 10 € 27
11 – 20 € 18
21 – 40 € 14
Samen genieten voor 2 Voor 2, niet p.p. € 350
Niemand de Bob 2 – 4 € 55
Winter wonderland (nov/mrt) 6 – 8 € 25

6 Reacties op Prijzen wijnproeverij

 1. E. Baks schreef:

  Goedemiddag,
  Vorig jaar zijn wij in Augustus bij u geweest voor een “samen genieten ” arrangement. Wij waren onder de indruk van het eten in “De Gulle Waard” en van uw wijnproeverij op De Reeberghesch.
  Graag zouden we dan ook dit zelfde arrangement boeken voor 2 personen, van vrijdag 30 op zaterdag 31 Oktober. Kunt u mij laten weten of dit arrangement dan nog beschikbaar is?

  Met vriendelijke groet,
  Emmy Baks

  • Henk schreef:

   Beste Emmy,
   Erg leuk om te lezen dat jullie vorig jaar zo genoten hebben van ons arrangement ‘Samen genieten’. Bedankt voor de boeking van vorige week en tot ziens in oktober!

   Vriendelijke groet,
   Henk

 2. Nerma Kap schreef:

  ik heb interesse in het boeken van het arrangement ‘samen genieten. ik begreep uit het arrangement dat de kamer hierbij inbegrepen is. mijn vraag is alleen; hebben de kamers een eigen toilet en douche of is deze gedeeld?

  • Henk schreef:

   Beste Nerma, bedankt voor je interesse! De Bed & Breakfast biedt ruimte aan twee stellen tegelijk. Bij twee boekingen op dezelfde datum, wordt de badkamer gedeeld. Het gebeurt echter bijna nooit dat er op dezelfde dag twee boekingen zijn. Als je aangeeft wanneer je wilt komen, kunnen we regelen dat er die dag geen andere boeking is. Dan heb je het rijk voor je alleen en hoef je geen badkamer te delen.

   Vriendelijke groet,
   Henk

 3. Diana schreef:

  Beste Henk,
  Ik heb interesse in het samen genieten arrangement. Kunt u mij hier iets meer over vertellen? Bijv hoelaat start rondleiding en wijnproeverij? En het diner waar vind dat plaats?
  Ik hoor graag van u

 4. Paula Ebbink schreef:

  Goedendag,

  Wij zijn op zoek naar een leuk uitstapje met een groep van zeventien vriendinnen op zaterdag 19 mei. Wij dachten aan een wijnproeverij met overnachting ergens in Nederland. Uw wijngaard kwam als een van de eerste op bij Google. Te zien aan wat ik lees heeft u waarschijnlijk geen plek voor zeventien jongedames tegelijk. Graag hoor ik van u als dit wel het geval is en anders misschien alternatieven?

  Met vriendelijke groet,

  Paula

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *