Openlucht bioscoop

Het prikken van een dag zes weken vóór een evenement is een kwestie van geluk. En geluk hadden we, want zowel overdag als tot laat in de avond was het tropisch warm. Niet alleen hadden we veel gasten voor de rondleiding en wijnproeverij, ook de openlucht bios later op de avond was een succes. Klik hier voor de foto’s van de dag.

Energieke dag
Onder leiding van Maureen CosyMo Prins zorgde het team van Solar World Cinema op meerdere manieren voor energie. Overdag door hun bruisende aanwezigheid tijdens de barbecue en ’s avonds door het mogelijk maken van de bioscoopfilm op zonne-energie. De projector bus met 3 zonnepanelen stond zó mooi tussen de druivenranken geparkeerd, dat hij als door een helikopter geplaatst had kunnen zijn.

Perfecte match
De film ‘Sideways’ paste perfect bij onze wijngaard. Veel mooie wijngaarden passeerden de revue en ook daar werden veel heerlijke wijnen geproefd. Net zoals de 31 gasten van de wijnproeverij vóór de filmvertoning genoten van onze Achterhoekse wijnen. Het publiek genoot hoorbaar van de komische film in een decor van wijngaarden en mooie wijnen in de monden van wijnliefhebbende personages. En dat allemaal op onze unieke locatie en de oudste wijngaard van de regio. Na afloop van de film vlogen de flessen en dozen wijn als warme broodjes over de toonbank.

Voor herhaling vatbaar
Het was een mooie zomerdag met een goede opkomst dankzij de inzet en teamwork van Solar World Cinema, vrienden en familie. Er is nog veel over het evenement nagepraat in de dagen en weken na het succesvolle eerste optreden van de Solar World Cinema. We zien reikhalzend uit naar de volgende editie in 2013. Klik hier voor de foto’s van de dag.