Zomerse Zeven: culinair 7 gangen diner op de wijngaard

Kom 20 augustus genieten van een 7 gangen diner op de wijngaard!

Japser Meerdink Restaurant De Nachtwacht WinterswijkVanuit een grote passie voor wijn willen we zoveel mogelijk mensen laten genieten van onze ambachtelijke Nederlandse kwaliteitswijnen. Wijnen komen het best tot hun recht met lekker eten. Daarom organiseren we op zaterdag 20 augustus de Zomerse Zeven, een culinair evenement op onze wijngaard. Met wijnen van De Reeborghesch en heerlijke gerechten van Restaurant De Nachtwacht. Chefkok Jasper Meerdink verzorgt met zijn team een speciaal zomers 7 gangen diner, waar wij diverse wijnen en likeuren van de wijngaard bij serveren. Het menu is een verrassing, maar reken maar dat je smaakpapillen aan hun trekken komen. Heb je speciale dieetwensen, geef deze dan bij je reservering aan ons door. Dan kunnen we daar rekening mee houden. We rekenen op zomers weer en dekken tafels in de wijngaard. En mocht het onverhoopt iets minder mooi weer zijn, dan zijn we daar op berekend. 

Programma Zomerse Zeven

De inloop is van 18.00 tot 19.00 uur. Onder het genot van een welkomstdrankje kun je netwerken met andere gasten of genieten van de prachtige omgeving. Om 19.00 uur gaan we aan tafel en we ronden de avond af als alle zeven gangen en wijnen genoten zijn. Daarna is er nog gelegenheid om na te praten en een wijnpakket te kopen in de Wijnschoppe (proeflokaal). Kom je van ver en wil je in de buurt overnachten? Hieronder een paar goede accommodaties in de buurt, die wij van harte aanbevelen.

Aanmelden voor de Zomerse Zeven

wijnevenementVoor dit evenement betaal je €75,-. per persoon. Daarvoor krijg je een 7-gangen diner en kun je onbeperkt wijn en likeur drinken. Vooraf reserveren is vereist en kan tot uiterlijk 16 augustus via info@dereeborghesch.nl o.v.v. ‘Zomerse Zeven’. Geef aan met hoeveel personen je komt. We hebben plaats voor circa 40 personen, dus wees er snel bij. Nog vragen? Bel Henk Marmelstein via 06-61436642 of stuur een e-mail info@dereeborghesch.nl.

Wijnpakketten Zomerse Zeven: speciale actie alleen geldig op 20 augustus 
Van alle wijnen, die we tijdens het diner gaan schenken, hebben we diverse wijnpakketten samengesteld. Deze kun je na het diner voor een speciale actieprijs in onze Wijnschoppe (proeflokaal) kopen. Zie hieronder alvast de pakketten.

We hopen je te zien op de 20e!

Henk Marmelstein en Jasper Meerdink.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.