Wijnproeverij evenement Zomerse Zeven

Wijnproeverij evenement voor echte (levens)genieters

Wijnproeverij evenement

Op zaterdag 4 augustus 2018 organiseren we i.s.m. Restaurant de Nachtwacht de Zomerse Zeven, een wijnproeverij evenement midden in onze wijngaard. Dus ben je een echte wijnliefhebber en houd je van lekker eten, dan moet je zeker bij dit zomerse evenement aanwezig zijn. Chefkok Jasper Meerdink verzorgt samen met Jasper Van ’t Hooft een speciaal zomers 7 gangen diner, zodat je in goed gezelschap onze wijnen en likeuren kunt proeven. Je kunt er dus zeker van zijn, dat je smaakpapillen aan hun trekken komen. We rekenen op zomers weer en dekken de tafels in de wijngaard, zodat we in Toscaanse stijl kunnen dineren en genieten. En mocht het onverhoopt iets minder mooi weer zijn, dan zijn we daar op berekend.

Programma wijnproeverij evenement

De inloop is van 18.00 tot 19.00 uur. Om 19.00 uur gaan we aan tafel en we rond 22.30 ronden we de avond af. Daarna kun je de geproefde wijnen kopen in onze Wijnschoppe (proeflokaal). Kom je van ver en wil je in de buurt overnachten? Onderaan deze pagina vind je een paar goede en betaalbare accommodaties in de buurt, die wij van harte aanbevelen.

Kosten en aanmelden wijnevenement Zomerse Zeven

Voor dit smakelijke wijnproeverij evenement betaal je €60,-. per persoon. Daarvoor krijg je een 7-gangen diner en kun je onbeperkt van onze wijnen genieten. Wil je dit wijnfeest niet missen? Meld je dan uiterlijk 23 juli aan via onderstaand formulier. Na ontvangst van je aanmelding, krijg je een bevestigingsmail met informatie over betalen. Er is plaats voor circa 70 personen. Heb je nog vragen over dit wijnevenement? Bel dan Henk Marmelstein (06-61436642) of stuur een mailtje naar info@dereeborghesch.nl.

  Accommodaties in de buurt

  – Vakantie- en familiehuis Groepsaccommodatie “Seybelt”
  – B&B Scharrelhof
  – B&B en camping Roerdinkhof
  – Hotel de Lindeboom

  Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.