Wijnproeverij met overnachting

Wijnproeverij met overnachting

Wilt u een wijnproeverij met overnachting, omdat u bijvoorbeeld van ver komt en geen zin hebt om terug te rijden? Dan heeft u geluk, want u kunt bij ons op de wijngaard overnachten als u een van onderstaande wijnproeverij arrangementen boekt. Hieronder vindt u onze wijnproeverijen met overnachting in de vakantiewoning op onze wijngaard.

wijnproeverij met overnachting

Wijnproeverij arrangement Samen genieten

Wilt u er eens met uw geliefde tussenuit? Dan is dit arrangement daarvoor geknipt, want de naam zegt het al: u kunt samen genieten. Na de rondleiding kunt u inchecken in de vakantiewoning, die exclusief voor u en uw partner gereserveerd is. Daarna vertrekt u samen voor een heerlijk 3 gangen diner naar restaurant De Nachtwacht in Winterswijk. U kunt daar ontspannen dineren in een klassieke ambiance.

Wijnen proeven bij kaarslicht

Na terugkomst op de wijngaard begint in de Schoppe (proeflokaal) uw exclusieve wijnproeverij bij kaarslicht. Bij koude nachten staat de open haard aan voor de nodige warmte. Na de proeverij overnacht u samen in onze comfortabele vakantiewoning en kunt het net zo laat maken als u wilt. In de ochtend staat alles klaar om uw eigen ontbijt klaar te maken. Deze bestaat uit: broodjes, zoet en hartig beleg, yoghurt, muesli, een eitje om zelf te koken of bakken en een fruitschaal. Uitchecken is normaliter vóór 11.00 uur, maar als u vooraf overlegt, kunt u eventueel wat later uitchecken. Bekijk hier de prijs.

Wijnproeverij arrangement  Niemand de Bob

Zou het niet fijn zijn als u na de rondleiding en proeverij kunt blijven overnachten? Zo kunt u optimaal genieten van de wijnproeverij zonder dat iemand de Bob hoeft te zijn. Dit arrangement is speciaal voor iedereen, die lekker wijntjes wil proeven zonder het aantal glazen in de gaten te houden. U logeert na uw ultieme wijnbeleving in onze comfortabele vakantiewoning op de wijngaard. U kunt lekker uitslapen en de volgende ochtend uitgerust uw terugreis maken. Uiteraard nadat u lekker hebt ontbeten. De ingrediënten voor het ontbijt staan klaar en bestaan uit: broodjes, zoet en hartig beleg, yoghurt, muesli, een eitje om zelf te koken of bakken en een fruitschaal. Uitchecken is om 11.00 uur. Bekijk hier de prijs.

Wijnproeverij met overnachting boeken? Bekijk hieronder foto’s van de vakantiewoning.

Voor het boeken van een wijnproeverij met overnachting kunt u contact met ons opnemen. Wilt u foto’s met een overzicht van alle faciliteiten van de vakantiewoning zien? Bekijk deze hier!

Reacties zijn gesloten.