Wijnproeverij met overnachting

Wijnproeverij met overnachting

Wilt u een wijnproeverij met overnachting, omdat u bijvoorbeeld van ver komt en geen zin hebt om terug te rijden? Dan heeft u geluk, want u kunt bij ons op de wijngaard overnachten als u een van onderstaande wijnproeverij arrangementen boekt. Hieronder vindt u onze wijnproeverijen met overnachting in de vakantiewoning op onze wijngaard.

wijnproeverij met overnachting

Wijnproeverij arrangement Samen genieten

Wilt u er eens met uw geliefde tussenuit? Dan is dit arrangement daarvoor geknipt, want de naam zegt het al: u kunt samen genieten. Na de rondleiding krijgt u niet zomaar een proeverij, maar een bij kaarslicht (bij koud weer gaat de houtkachel aan). Na het proeven van de wijnen geniet u van een diner voor twee. Uiteraard met onze wijnen, want daar komt u tenslotte voor. U kunt het net zo laat maken als u wilt en overnacht daarna in onze comfortabele vakantiewoning op de wijngaard, inclusief ontbijt. Uitchecken om 11.00 uur. Bekijk hier de prijs.

Wijnproeverij arrangement  Niemand de Bob

Zou het niet fijn zijn als u na de rondleiding en proeverij kunt blijven overnachten, zodat u niet meer achter het stuur hoeft? Zo kunt u optimaal genieten van de wijnproeverij zonder dat iemand de Bob hoeft te zien. Dit arrangement is speciaal voor iedereen, die lekker wijntjes wil proeven zonder het aantal glazen in de gaten te houden. U logeert na uw ultieme wijnbeleving in onze comfortabele vakantiewoning op de wijngaard, zodat u de volgende ochtend uitgerust uw terugreis kunt maken. Uiteraard inclusief ontbijt. Uitchecken om 11.00 uur. Bekijk hier de prijs.

Wijnproeverij met overnachting boeken? Bekijk hieronder foto’s van de vakantiewoning.

Voor het boeken van een wijnproeverij met overnachting kunt u contact met ons opnemen. Wilt u foto’s met een overzicht van alle faciliteiten van de vakantiewoning zien? Bekijk deze hier!

Reacties zijn gesloten.