Wijnproeverij met overnachting

Wijnproeverij met overnachting

Zoek je een wijnproeverij met overnachting? Bij ons op de wijngaard is een comfortabele overnachting bij een wijnproeverij arrangementen inbegrepen. Hieronder vind je onze wijnproeverij arrangementen met overnachting in de vakantiewoning op onze wijngaard.

Wijnproeverij arrangement “Samen genieten”

Wil je er eens met jouw geliefde tussenuit? Dan is dit arrangement daarvoor geknipt, want de naam zegt het al: je kunt samen genieten. Na een rondleiding door de wijngaard neem je je intrek in de vakantiewoning, die exclusief voor jullie gereserveerd is.

Wijnen proeven bij kaarslicht

Daarna begint in de Schoppe (proeflokaal) jullie exclusieve wijnproeverij bij kaarslicht. Bij koude nachten staat de open haard aan voor de nodige warmte. Na de proeverij overnacht je in onze comfortabele vakantiewoning. In de ochtend staat alles voor jullie klaar om in eigen tempo een ontbijt klaar te maken. Deze bestaat uit: thee of koffie, broodjes, zoet en hartig beleg, yoghurt, muesli, een eitje om zelf te koken of bakken en een fruitschaal. Uitchecken is vóór 11.00 uur, maar in overleg kun je eventueel wat later uitchecken. Bekijk hier de prijs.

Wijnproeverij arrangement “Niemand de Bob”

Zou het niet fijn zijn als je na de rondleiding en proeverij kunt blijven overnachten? Zo kun je optimaal genieten en hoeft niemand de Bob te zijn. Dit arrangement is speciaal voor iedereen, die lekkere kwaliteitswijnen wil proeven zonder het aantal glazen in de gaten te houden. Je logeert na je ultieme wijnbeleving in onze vakantiewoning op de wijngaard. Je kunt lekker uitslapen en de volgende ochtend uitgerust je terugreis maken. Uiteraard nadat je lekker hebt ontbeten. De ingrediënten voor het ontbijt staan klaar en bestaan uit: koffie of thee, broodjes, zoet en hartig beleg, yoghurt, muesli, een eitje om zelf te koken of bakken en een fruitschaal. Uitchecken is om 11.00 uur. Bekijk hier de prijs.

Wijnproeverij met overnachting boeken?

Lees hier alles over het huren van onze vakantiewoning. Daar vind je ook foto’s van de woning. Voor het boeken van een wijnproeverij met overnachting kun je contact met ons opnemen.